Τα καλύτερα μέρη για μονοήμερες εξορμήσεις και τι να φορέσετε!

Picture of Tesoro

Tesoro

Με μόνο 33 ημέρες να απομένουν ως τα Χριστούγεννα και με τη διάθεση να ανεβαίνει όλο και περισσότερο μπαίνοντας στο κλίμα των γιορτών, οι μικρές εξορμήσεις σε κοντινά μέρη φαντάζουν ιδανικές!

Τα μέρη της Ελλάδας απεριόριστα, η ομορφιά απαράμιλλη και η απόφαση προφανώς και δύσκολη, γι αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 6 ειδυλλιακούς χειμερινούς προορισμούς, οι οποίοι είμαστε σίγουροι πως θα σας μαγέψουν!

Και για να μην πάτε απροετοίμαστες, δείτε μαζί και προτάσεις σε total outfits!

#1 - Η χιονισμένη Ελάτη και το Περτούλι

Τα πιο γνωστά χωριά του Κόζιακα, η Ελάτη και το Περτούλι, είναι από τους πιο γνωστούς χειμερινούς προορισμούς στον νομό Τρικάλων. Τα χιονισμένα ελατοδάση και οι παραδοσιακοί οικισμοί με τα παραδοσιακά ταβερνάκια θα σας μαγέψουν ενώ το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου προσελκύει λάτρεις των χειμερινών σπόρ. Σε ένα τόσο κρύο προορισμό, μη ξεχάσετε τις μπότες σας και το χοντρό μπουφάν, ενώ ένα μεγάλο κασκόλ είναι ιδανικό και απαραίτητο. Ολοκληρώστε με το ιδανικό ζευγάρι σκουλαρίκια!

#2 - Τα γραφικά Ζαγοροχώρια

Ένας πανέμορφος προορισμός κοντά στα Ιωάννινα, με 48 χωριά για να εξερευνήσετε! Το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής με τα πανέμορφα γεφύρια και η ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα καθιστούν ακαταμάχητα! Προτιμήστε άνετα sneakers ιδανικά για πεζοπορία μαζί με ένα puffy μπουφάν και ένα matching set από φόρμες και συμπληρώστε με μία μικρή τσάντα που δεν θα σας προσδίδει βάρος και ένα κολιέ αλυσίδα.

#3 - Η δημοφιλής Αράχωβα

Μόλις 160 χλμ μακριά από την Αθήνα, η ορεινή κωμόπολη της Βοιωτίας αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών σπόρ αλλά και όχι μόνο! Απολαύστε ένα ζεστό ρόφημα στα μαγαζιά που βρίσκονται στο κέντρο και χαθείτε μέσα στα μικρά γραφικά στενά. Μη φοβηθείτε ένα ελάχιστα ψιλό μποτάκι με ένα teddy παλτό και ολοκληρώστε το outfit με έναν σκούφο και πολλά βραχιόλια που θα δίνουν λάμψη!

#4 - Το ρομαντικό Πήλιο

Η λίστα μας δεν θα μπορούσε φυσικά να μην περιλαμβάνει το Πήλιο, με τους γραφικούς ξενώνες, τα αιωνόβια πλατάνια και το πανέμορφο φυσικό τοπίο. Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι επίσης ιδανικός για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τον αγαπημένο σας. Επιλέξτε μία ψιλή μπότα και συνδυάστε τη με ένα φόρεμα ή φούστα, φορώντας φυσικά το ένα patterned παλτό. Συμπληρώστε ένα statement κολιέ και είστε ετοιμη!

#5 - Η εντυπωσιακή διαδρομή των Καλαβρύτων

Η θεαματικότερη σιδηροδρομική γραμμή των Βαλκανίων, όπως έχει χαρακτηριστεί η διαδρομή που ακολουθεί το τρενάκι στον περίφημο οδοντωτό σιδηρόδρομο Διακοπτού - Καλαβρύτων, είναι από μόνη της αρκετή για να σας κάνει να επισκεφθείτε τον υπέροχο αυτό προορισμό. Μην παραλείψετε φυσικά τα Σπήλαια των Λιμνών και επιλέξτε ένα άνετο layering outfit που θα σας επιτρέπει να είστε άνετη, ζεστή και παράλληλα stylish!

#6 - Το must see παραδοσιακό Μέτσοβο

Ατελείωτες βόλτες στα πετρόχτιστα στενά, γευσιγνωσία κρασιού στο διάσημο Κατώγι Αβέρωφ, παραδοσιακές πίτες που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε και απαράμιλλη φυσική ομορφιά, είναι λίγα μόνο από αυτά που σας υπόσχεται η ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων. Επιλέξτε ένα δερμάτινο κολάν και ένα χοντρό μπουφάν που θα σας προστατεύσουν από το πολύ κρύο και ολοκληρώστε με μποτάκια, μία άνετη δερμάτινη τσάντα και φυσικά δαχτυλίδια για extra λάμψη!

Tesoro by Kalliopi Katsoulidi!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top