Η Φιλοσοφία μας

tesoro-wallpaper2

Αρκετά χρόνια πριν, στα τέλη του 1998, δημιουργήθηκε το “Tesoro”, ένα μικρό μαγαζί που συνέλεξε θησαυρούς από Ελλάδα και εξωτερικό.
Για την ιδρύτρια Kαλλιόπη Kατσουλίδη, ήταν μια χρονιά αλλαγής, εσωτερικής, οικογενειακής και επαγγελματικής. Έκανε στροφή από την ακαδημαϊκή καριέρα που ακολουθούσε έως τότε, στο μεγάλο της πάθος, που ήταν η μόδα.

Στο διάστημα των σπουδών της στη Ρώμη, παράλληλα με τη σημειολογία, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την παραγωγή, διάθεση και επικοινωνία προϊόντων ένδυσης και υπόδησης. Στα μονοπάτια αυτού του δρόμου συνειδητοποίησε τη δυναμική παρουσία των κοσμημάτων στην ολοκλήρωση της γυναικείας εμφάνισης.
Σε αυτή την τεχνογνωσία και αγάπη στηρίχτηκε και αποφάσισε να φέρει πρωτοποριακά κοσμήματα και αξεσουάρ στα Ιωάννινα του 1998.

Από εκείνη τη στιγμή το Tesoro προσφέρει αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια υψηλής ποιότητας και σχεδιαστικής δυναμικής, σε γυναίκες που έχουν ισχυρή προσωπικότητα, κουλτούρα, ιδιαίτερη αισθητική, μα και απαράμιλλη θηλυκότητα, ενισχύοντας το profile τους και υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία της ζωής τους.

Μέχρι σήμερα το Tesoro έχει πελάτες που εμπιστεύονται το “μαγικό του ραβδί”, για να μεταμορφώσουν μια απλή εμφάνιση σε αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και σχεδιαστικής δυναμικής. 
Κοινό μας, οι γυναίκες που έχουν ισχυρή προσωπικότητα, κουλτούρα και ιδιαίτερη αισθητική.
Στόχος μας, να αναδείξουμε την αισθητική τους και να υποστηρίξουμε τη φιλοσοφία της ζωής τους.

Καλώς ήρθατε  στον μαγευτικό & απόλυτα θηλυκό κόσμο του Tesoro!

Καλάθι αγορών
Επιστροφή στην κορυφή