Πως να συνδυάσεις τα δύο απόλυτα χρώματα του 2021 σύμφωνα με το Pantone!

Tesoro

Tesoro

Ένα έντονο κίτρινο με όνομα «Illuminating (Pantone 13-0647)» και ένα απαλό γκρι που ονομάζεται «Ultimate Gray (Pantone 17-5104)», είναι τα δύο χρώματα για το 2021 σύμφωνα με το Pantone.

Το ινστιτούτο κάθε χρόνο προτείνει το απόλυτο χρώμα που θα κυριαρχήσει στην αγορά και φέτος μετά από πολύ καιρο αντί για ένα, επέλεξε δύο χρώματα, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας μετά την πανδημία. 

«Η επιλογή δύο ανεξάρτητων χρωμάτων υπογραμμίζει πώς διαφορετικά στοιχεία ενώνονται για να στείλουν ένα μήνυμα ισχύος και ελπίδας, ταυτόχρονα δυναμικό και αισιόδοξο, εκφράζοντας την ιδέα πως δεν έχει να κάνει με ένα χρώμα ή ένα άτομο, αλλά περισσότερα. Η ένωση του διαχρονικού Ultimate Gray με το έντονο κίτρινο Illuminating στέλνει ένα μήνυμα θετικότητας σε συνδυασμό με ψυχικό σθένος», τονίζει η Leatrice Eiseman, διευθύντρια του Pantone Color Institute. «Ένας γάμος χρώματος που μεταδίδει ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας που είναι τόσο διαρκές όσο και αναζωογονητικό».

Τα χρώματα λοιπόν της χρονιάς, κυριαρχούν από τα nail trends, στο home decor και φυσικά στη μόδα, δηλαδή στα ρούχα και αξεσουάρ και εμείς σου έχουμε ετοιμάσει ένα απόλυτο οδηγό για να εμπνευστείς!

Tesoro by Kalliopi Katsoulidi!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Επιστροφή στην κορυφή