Σχεδιαστές και υλικά

H Lily and Rose γεννήθηκε από την αγάπη της σχεδιάστριας Therese Zetterberg για το διαχρονικό vintage και το κομψό couture. Τα κοσμήματα είναι όλα χειροποίητα με βάση από ορείχαλκο ή κασσίτερο. Η πλειοψηφία της συλλογής επιμεταλλώνεται είτε με ρόδιο είτε με χρυσό ή επίστρωση χρυσού. Κατασκευάζεται με υψηλής ποιότητας αυστριακούς κρυστάλλους και πέτρες Swarovski.
H EDBLAD δημιουργήθηκε από τη σχεδιάστρια Catherine Edblad το 2006 και αντιπροσωπεύει τη Σουηδική απλότητα και διαχρονικότητα στο σχεδιασμό της, πάντα όμως με τη φιλοσοφία της προσιτής πολυτέλειας. Τα κοσμήματα EDBLAD έχουν υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια στο σχεδιασμό. Το μέταλλο είναι 316L χειρουργικό ατσάλι, όλα ΥΠΟ αλλεργικά και οι επιστρώσεις είναι ΙΟΝ platted 14Κ στο χρυσό και Rose Gold για την απόλυτη ποιότητα και διάρκεια στη χρήση τους. Τα κοσμήματα Edblad κοσμούνται από Cubic Zirconia (CZ) κρύσταλλα, Swarovski κρύσταλλα, Natural stones και πέρλες.
Η Ελένη Δημητριάδη, σχεδιάστρια κοσμημάτων με ένα μοναδικό και πανίσχυρο αβάνγκαρντ στυλ, ίδρυσε το Art Wear Dimitriadis το 1983. Η Ελένη Δημητριάδη μεταφράζει την έμπνευση που βρήκε στην αίγλη του θεάτρου και την ομορφιά των σύγχρονων πριγκιπισσών στην τεχνική της για την ενσωμάτωση της ελληνικής έμπνευσης και των μπαρόκ σχεδίων μέσα στο έργο της.
Το Opus 4 γεννήθηκε από την επιθυμία να δημιουργηθούν μοναδικά κοσμήματα, χρησιμοποιώντας μοντέρνα σχέδια και διαχρονικές τεχνικές. Από το 1987, η παραδοσιακή τεχνική εμπλουτίζεται σε όλα τα κοσμήματα και κάθε κομμάτι της συλλογής αντανακλά το πάθος και την ικανότητα των χεριών που το έκαναν. Η εταιρεία έχει συνεχή παρουσία σε σημαντικές εκθέσεις κοσμημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κάθε εποχή, όχι μόνο για να παρακολουθεί αλλά και να δημιουργεί τάσεις μόδας, με αισθητική που υποδηλώνει την ελληνική προέλευση της μάρκας.
Μοναδικές δημιουργίες με ημιπολύτιμες και συνθετικές πέτρες, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από την κ. Βάσου και το εξειδικευμένο προσωπικό της. Τα κοσμήματα της Κατερίνας Βάσου έκαναν μια πολύ δυνατή εντύπωση στην ελληνική αγορά, λόγω της άριστης ποιότητας, του τέλειου φινιρίσματος, αλλά και λόγω των ιδιαίτερα προσιτών τιμών τους.
Η B.E.V.E.R.L.Y. διαθέτει φαντασία στην τέχνη, πρωτοπορία στο σχέδιο, επικαιρότητα στη μόδα, διαχρονικότητα στο κλασικό και προσδίδει στο κόσμημα λάμψη και στυλ, μυστήριο και πάθος, ρεαλισμό και μοναδικότητα, αφού έχει φροντίσει με έμφαση την ποιότητα στα πλαίσια της προσιτής πολυτέλειας. Είναι πλέον μεταξύ των επώνυμων οίκων της υψηλής κοσμηματοποιίας, με μεγάλη προσφορά στην εξέλιξη των κοσμημάτων και του χώρου.
Καλάθι αγορών
Επιστροφή στην κορυφή